Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2022 14:18
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Američané v anketě rozhodli, kterému herci rozumějí nejméně. Nejhůře dopadl Tom Hardy

Američané v anketě rozhodli, kterému herci rozumějí nejméně. Nejhůře dopadl Tom Hardy
Zdroj: Clemens Bilan/Stringer/Getty Images Europe
FILMY A SERIÁLY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TOM HARDY
Uložit Uložené

Lidé v anketě rozhodli, kterému herci rozumějí nejméně.

Magazín The Wrap informuje o anketě společnosti Preply, ve které se Američanů ptala, kterému herci rozumějí nejméně. Výsledky ankety nejsou až tak překvapivé. „Vyhrál“ britský herec Tom Hardy, jehož přízvuk dokáže být někdy dost výrazný. 

Stačí se podívat na seriály Taboo a Peaky Blinders a pochopíš, o čem je řeč. Seriál Peaky Blinders zároveň „vyhrál“ v anketě o seriál, kterému je nejnáročnější porozumět. Mysli na to, že výsledky nejsou zcela objektivní a lidé přirozeně hlasují pro seriál, který znají nejvíce. Určitě se najdou méně známé seriály, ve kterých je anglický přízvuk ještě horší. 

V anketě Američané volili i další herce a herečky, kterým těžko rozumějí, jako jsou Sofia Vergara, Arnold Schwarzenegger, Sean Connery, Johnny Depp, Jackie Chan, Ozzy Osbourne či Benedict Cumberbatch.

Anketu vyplnilo 1 200 lidí, z nichž až 50 % čte titulky, i když herci mluví anglicky. Čím jsou diváci mladší, tím větší je pravděpodobnost, že využívají titulky.

Seznam nejlepších filmů herce Toma Hardyho najdeš v naší filmové databázi.
Domů
Sdílet
Diskuse