Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Richard Balog
29. července 2022 6:43
Čas čtení 0:48

Nicolas Cage je tvárou luxusnej módnej značky po boku modelingových hviezd

Kategorie:
Móda
Uložit Uložené
Nicolas Cage je tvárou luxusnej módnej značky po boku modelingových hviezd
Zdroj: Casablanca

Slávny herec stvárnil samého seba v kampani francúzsko-marockej módnej značky.

Nicolas Cage konečne pracuje na zaujímavých projektoch – tentoraz je tvárou luxusnej módnej značky Casablanca. Herec je súčasťou kampane na kolekciu určenú na obdobie jeseň/zima 2022. 

Po boku 58-ročnej hviezdy je o polovicu mladšia modelka Anok Yai a model Alton Mason, ktorý kráčal na prehliadke módneho domu Chanel ako prvý Afroameričan. Obaja patria medzi elitu vo svete modelingu a zakladateľ francúzsko-marockej značky Charaf Tarej stavil na istotu.

Cage mal oblečenú hodvábnu košeľu s grafickým motívom, športovú súpravu aj elegantné nohavice. Imidž hviezdy podčiarkli slnečné okuliare. 

„Los Angeles je pre mňa dôležité mesto a chcel som vytvoriť hollywoodsky moment medzi modelom Altonom Masonom a mojou drahou priateľkou Anok Yai, ktorú skutočne milujem a považujem za jednu z najkrajších žien na svete. Potom je tu ikona, ktorou je Nicolas Cage. S Hugom Comtem (fotograf kampane) sme dobrí priatelia a chceli sme spolupracovať už dlhší čas. Zdalo sa mi to teda ako ideálna príležitosť,“ povedal návrhár Charaf Tarej. 

Výsledkom je kampaň, ktorá je verná koreňom značky. Comte ju zachytil v jej vlastnom období ako ducha popkultúry a slávy, čo sa odrazilo aj v rozhodnutí obsadiť Cagea. Herec si obľúbil produkty s logom Casablanca, čo z neho urobilo autentickú voľbu.

Jednotlivé modely oblečenia a doplnkov nájdeš v online obchode

CasablancaCasablancaCasablancaCasablanca
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse