Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
25. září 2022 18:58
Čas čtení 0:53

Rapper Post Malone skončil opět v nemocnici. Kvůli bodavé bolesti na hrudi musel zrušit show v Bostonu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Rapper Post Malone skončil opět v nemocnici. Kvůli bodavé bolesti na hrudi musel zrušit show v Bostonu
Zdroj: Getty Images/Josh Brasted/FilmMagic

Post Malone se zranil po pádu na koncertě v St. Louis minulý týden. Nyní se bolest zhoršila.

Rapper Post Malone skončil opět v nemocnici se silnými bolestmi na hrudi, kvůli kterým musel zrušit víkendový koncert v Bostonu. Informuje o tom CNN.

Rapper minulý týden spadl na pódiu na koncertě v St. Louis. Nejprve ležel na podlaze v bolestech, následně odešel do zákulisí, kde si odpočinul, a po pauze se vrátil dohrát svoji show.

25. září 2022 8:30 Čas čtení 8:44 Od kytary v Koblížcích až po rave rap. Mé tracky jsou generační výpovědí, říká Pawlie Poizn Od kytary v Koblížcích až po rave rap. Mé tracky jsou generační výpovědí, říká Pawlie Poizn

I když mu v nemocnici řekli, že si žebra nezlomil, jen nepříjemně narazil, teď se bolest vystupňovala natolik, že ho museli znovu hospitalizovat v Bostonu.

„Na koncertní tour se obvykle probouzím ve čtyři odpoledne a dnes jsem se vzbudil se zvuky křupání na pravé straně těla,“napsal Post Malone v příspěvku, ve kterém fanouškům musel oznámit, že se koncert v Bostonu nebude moci uskutečnit.

„Včera jsem se cítil skvěle, ale dneska je to jinak. Velmi těžko se mi dýchá a cítím bodavou bolest pokaždé, když se nadechnu nebo pohnu. Zrovna jsem v nemocnici, ale s touto bolestí nedokážu odehrát dnešní koncert,“ svěřil se rapper fanouškům na sociálních sítích.

Všechny lístky budou podle rappera platit na přesunutém koncertě, který v Bostonu přislíbil odehrát. Aréna TD Garden, ve které se show měla uskutečnit, následně fanoušky ujistila, že si své lístky mají ponechat, protože se s nimi budou moci prokázat v novém termínu.

Domů
Sdílet
Diskuse