Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2022 v 11:46
Čas čtení 0:50
Radim Šlechta

Deadpool 3: Hugh Jackman a Ryan Reynolds prozrazují víc o postavě Wolverina

Deadpool 3: Hugh Jackman a Ryan Reynolds prozrazují víc o postavě Wolverina
Zdroj: 20th Century Dox/The Walt Disney Pictures
NEWS MARVEL MARVEL FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nový Deadpool s Hughem Jackmanem dorazí do kin 6. září 2024.

Deadpool patří k oblíbeným postavám vesmíru Marvel. Třetí díl úspěšného komiksového filmového hitu ale dokázal téměř nemožné. Na stříbrné plátno se totiž vrátí Hugh Jackman jako Wolverin. Ryan Reynolds to oznámil v originálním videu na YouTube.

„Na Deadpoolovi jsme pracovali hodně dlouho a potřebovali jsme mu dát nový rozměr a význam. Každý Deadpool musí být speciální. Přemýšlel jsem, jak to udělat, ale na nic jsem nepřišel,“ stěžoval si představitel Deadpoola a producent filmu Ryan Reynolds. V tu chvíli se ale za jeho zády objevil Hugh Jackman. „Hughu, chceš si ještě jednou zahrát Wolverina?“ zeptal se Reynolds a od Jackmana zazněla jasná odpověď: „Jo.“

Dvojice herců ve středu přišla i s dalším videem, v němž odpovídá na otázky ohledně Wolverinovy postavy. Vysvětluje například, proč se vůbec může v Deadpoolovi objevit, přestože jako Logan ve stejnojmenném filmu zemřel. Děj třetího Deadpoola bude ale událostem Logana předcházet. Zbytek informací se ale, jak je vidět ve videu, jen tak nedozvíme.

Deadpool 3 by měl vstoupit do kin 6. září 2024. Režie se ujal Shawn Levy, který stojí například za projekty Black Adam nebo The Free Guy. První díl si vzal na starosti Tim Miller a o dvojku se postaral David Leitch. Mezi prvním a druhým dílem uplynuly dva roky. Poslední film vstoupil do kin v roce 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse