Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2022 8:47
Čas čtení 0:36
Martin Adam Pavlík

Víťazom Farmy 14 je youtuber FiFqo. Odniesol si domov 75 000 eur

Víťazom Farmy 14 je youtuber FiFqo. Odniesol si domov 75 000 eur
Zdroj: TV Markíza
NEWS
Uložit Uložené

Vo finále porazil Martinu Korkobcovú a Michala Mošpana.

V sobotu 17. decembra sa stretli vo finále štrnásteho ročníka reality šou Farma proti sebe Martina Korkobcová, Michal Mošpan a Filip Jánoš. Práve posledný menovaný – youtuber s prezývkou FiFqo – sa nakoniec radoval najviac, keď od Markízy získal až 75-tisíc eur. 

Farmárov čakalo až sedem disciplín, pričom Jánošovi sa darilo vo vedomostnom kvíze či v disciplínach zameraných na šikovnosť. Youtubera podporili aj diváci pred obrazovkami svojimi SMS hlasmi. Získal viac ako 20-tisíc hlasov z celkového počtu 36 308.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Víťaz povedal neskôr v rozhovore, že peniaze využije na to, aby si zaobstaral vlastné bývanie, a prezradil tiež, že sumu 500 eur dá, tak ako sľúbil, kolegyni z Farmy Giuliane.

Youtuber bol na Farme neprehliadnuteľný, najmä vďaka svojmu vzrastu. Okrem dvoch metrov ho však charakterizovali aj dlhé modré vlasy. Na Instagrame má Jánoš momentálne vyše 107-tisíc followerov, na Youtube ich má viac, až 267-tisíc.

Domů
Sdílet
Diskuse