Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2023 18:37
Čas čtení 0:34
Martin Adam Pavlík

Linkin Park vypustili do světa i s klipem nevydanou píseň z alba Meteora. Můžeš v ní opět slyšet zpěváka Chestera Benningtona

Linkin Park vypustili do světa i s klipem nevydanou píseň z alba Meteora. Můžeš v ní opět slyšet zpěváka Chestera Benningtona
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
HUDBA LINKIN PARK
Uložit Uložené

Zpěvák znovu ožil a přinesl s sebou silný závan nostalgie.

Kultovní americká kapela Linkin Park vydala dosud nezveřejněnou píseň Lost z alba Meteora spolu s animovaným videoklipem. Můžeš v ní proto znovu slyšet již zesnulého frontmana kapely Chestera Benningtona, který zemřel v roce 2017.

Podle portálu NME kapela připravuje 7. dubna ke dvacátému výročí alba Meteora jeho opětovné vydání. Fanoušci si budou moci zakoupit klasická cédéčka i vinylové sety, na kterých najdou kromě alba také několik demo nahrávek a rarit ze studiových archivů kapely, ale také speciální záznamy živých vystoupení.


Vypadá to tak, že fanoušci Linkin Parku budou mít předčasné Vánoce. Kapela od Benningtonovy smrti nevydala album. Jejich zatím poslední nahrávka je One More Light z roku 2017 s deseti skladbami.


Oblíbená kapela z „města andělů“ nahrála dohromady sedm studiových alb, přičemž debutovala na počátku nového tisíciletí nahrávkou Hybrid Theory a sklidila obrovský úspěch zejména díky hitům ​​jako One Step Closer, Crawling či In the End.

Domů
Sdílet
Diskuse