Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. října 2023 9:33
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Tyson Fury padl po dělu od MMA hvězdy k zemi! „Tohle nebylo ve scénáři, má pořádnou ránu,“ řekl po výhře na body

VIDEO: Tyson Fury padl po dělu od MMA hvězdy k zemi! „Tohle nebylo ve scénáři, má pořádnou ránu,“ řekl po výhře na body
Zdroj: Justin Setterfield/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX TYSON FURY
Uložit Uložené

V noci ze soboty na neděli se v ringu střetli Tyson Fury a Francis Ngannou. Bodoví rozhodčí za vítěze označili Brita, hvězda MMA s tím ale nesouhlasila.

Někdo si mohl myslet, že to pro Furyho bude jen trénink, fanouškům britského šampiona WBC však během boje zatrnulo. Bývalý šampion UFC Francis Ngannou totiž ve třetím kole poslal tvrdým úderem Furyho k zemi. Brit se však dokázal postavit znovu na nohy a nakonec vyhrál 2:1 na body (jeden z bodových rozhodčích připsal výhru Ngannouovi).

Doporučeno
Oktagon ohlásil velkolepý zápas. Šampion Patrik Kincl bude obhajovat titul proti obávanému ranaři Oktagon ohlásil velkolepý zápas. Šampion Patrik Kincl bude obhajovat titul proti obávanému ranaři 24. října 2023 18:05

Co řekli po boji?

Ngannou nebyl s výsledkem vůbec spokojený. „Pokud by (Fury) byl upřímný, tak by uznal, že jsem vyhrál. Já jsem zvítězil, není o tom pochyb. Věděl jsem ale, že když to bude na body, tak nevyhraju. Ne proto, že bych byl horší, ale kvůli tomu, že jsem tady nováček,“ cituje MMA Junkie zápasníkova slova. Pro MMA zápasníka šlo o debut v profesionálním boxu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MMA Junkie (@mmajunkie)

Fury po zápase uznal kvality soupeře a zdůraznil, že knock-down rozhodně nebyl nijak nahraný. „Tohle rozhodně nebylo ve scénáři. Francis je ohromný bojovník. Je to trochu zvláštní člověk, ale má pořádnou ránu. Hodně ho respektuju. Byl to pro mě jeden z nejtěžších zápasů za posledních deset let,“ prohlásil Fury dle serveru MMA Fighting po zápase.

Tyson Fury je v boxerské kariéře dosud neporažen. Má na kontě 34 výher, 24 knock-outů a jednu remízu. Francis Ngannou je bývalým šampionem těžké váhy UFC, z organizace však nakonec odešel a letos podepsal smlouvu s organizací PFL.

Domů
Sdílet
Diskuse