Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. října 2023 18:05
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Oktagon ohlásil velkolepý zápas. Šampion Patrik Kincl bude obhajovat titul proti obávanému ranaři

Oktagon ohlásil velkolepý zápas. Šampion Patrik Kincl bude obhajovat titul proti obávanému ranaři
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Šampion střední váhy Patrik Kincl bude svůj titul hájit proti slovenskému ranaři Vlastu Čepovi. Fanoušci a fanynky zápas uvidí na konci roku.

Pro Patrika Kincla se bude jednat už o třetí titulovou obhajobu. V té první porazil hned v prvním kole Alexe Lohorého a následně si v pěti kolech poradil se svým odvěkým rivalem Karlosem Vémolou. S Vlastem Čepem se královéhradecký „Inspektor“ utká na turnaji Oktagon 51 v pražské O2 areně 29. prosince. Organizace Oktagon MMA to oznámila na sociálních sítích.

Doporučeno
Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou 24. října 2023 11:00

Síla versus zkušenosti

Vlasto Čepo si cestu k titulu prorazil jedním strhujícím výkonem za druhým a aktuálně se veze na vlně čtyř dominantních výher v řadě. Celkově v kariéře posbíral 12 výher a ve všech případech své soupeře ukončil před limitem. Pověstné jsou zejména jeho granáty, po kterých soupeři často padají rovnou k zemi. Na pozoru se před nimi bude muset mít i Kincl. Přemožitele dosud slovenský bojovník poznal pouze dvakrát.

Patrik Kincl.Patrik Kinclpatrik kinclkincl vémola
Zobrazit galerii
(13)

Patrik Kincl je v porovnání se svým nastávajícím vyzývatelem výrazně zkušenější. Za sebou už má bezmála 40 zápasů a pral se i v prestižních zahraničních organizacích. Je navíc extrémně komplexním bojovníkem, který zápasy dokáže rozhodnout stejně zdatně jak v postoji, tak i na zemi. Do boje proti Čepovi nastoupí v roli favorita.

Anketa:
Kdo podle tebe zvítězí?
Patrik Kincl
Vlasto Čepo
Patrik Kincl
87 %
Vlasto Čepo
13 %

Původně se spekulovalo o tom, že možným oponentem do Kinclovy další obhajoby by se mohl stát opět Karlos Vémola. Ten totiž po své poslední výhře, kdy svého soupeře Pavola Langera knokautoval za rekordních sedm sekund, prohlásil, že chce novou šanci postavit se proti svému rivalovi na konci roku. Přednost nakonec ale dostal Čepo.

Domů
Sdílet
Diskuse