Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. prosince 2023 10:53
Čas čtení 0:33
Aneta Gospičová

VIDEO: Šampion UFC napadl během turnaje svého příštího soupeře. Komentátoři ho označili za psychopata

SPORT UFC
Uložit Uložené

Sean Strickland napadl Dricuse Du Plessise, se kterým si změří síly na nadcházejícím turnaji UFC 297.

Šampion střední váhy UFC Sean Strickland napadl během turnaje UFC 296 svého příštího soupeře Dricuse Du Plessise. Strickland se do zápasníka pustil tvrdými údery.

„Je absurdní, aby toto udělal šampion. Je to psychopat,“ uvedli komentátoři. Důvodem konfliktu mohla být slovní výměna během tiskové konference, kde se zápasníci navzájem konfrontovali. Du Plessis začal na konci konference mluvit o osobním vztahu Stricklanda s jeho otcem.

„Tvůj trenér tě dokončí zezadu, tak jak jsi k*rva zvyklý,“ řekl Strickland v narážce na jeho sexuální orientaci a vztah s trenérem. V reakci na to začal Du Plessis vyprávět o Stricklandově otci, který ho v dětství týral.

„Každá vzpomínka z dětství, kterou máš, se vrátí, až tam budu s tebou. Každá jedna, i ta, když tě otec zbil,“ řekl na tiskové konferenci Du Plessis. Zápasníci se utkají v kleci 20. ledna jako headlineři turnaje UFC 297.

Domů
Sdílet
Diskuse