Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2015 16:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Egův šílený rap do hudby, kterou určitě ocení zejména kluby. Máme tu konkurenci pro Žijeme len raz?

HUDBA
Uložit Uložené

Hlava projektu Podzemgang posílá fanouškům další singl. Už tradičně i s videoklipem.

před pár dny jsme díky sociálním sítím měli možnost zachytit Egův videoklip, který spatřil světlo světa předčasně a tak trochu neplánovaně. Samozřejmě, našli se i přehnaně iniciativní a zákona neznalí fanoušci, kteří se rozhodli uniklou novinku nahrát přímo na svůj YouTube kanál a dokonce v komentářích bránit toto své jednání. Autorská práva jim však v žádném případě nedovolují něco podobného, a proto budou všechna videa na kanálech pochybných uživatelů vymazána.

Zároveň jsme se dnes dočkali oficiálního vydání skladby i se zmiňovaným vizuálem. Ta dostala název Oberám ťa o čas a bude se ucházet o titul letního hitu. Podzemgang Summer Edition ve spolupráci s Thomasem Fronixem opět nabízí Egův šílený rap do hudby, kterou určitě ocení zejména kluby. Chytlavá melodie a jednoduchý refrén jsou již tradičně zárukou úspěchu a my jsme velmi zvědaví, zda se právě tato věc uchytí tak, jako v minulosti dobře známý šlágr - Žijeme len raz. Tvorbu videoklipu ošéfoval Stubyshit a kromě hlavních aktérů si zahrála i všem dobře známá Egova manželka, Peťka, u které mimochodem vznikla celá idea textu.

"Hore mám faker a nikto nemá na rap..."

Domů
Sdílet
Diskuse