Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2015 v 20:40
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Tvůrci Scary Movie v prvním traileru nové komedie parodují Padesát odstínů šedi či Kim Kardashian

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A bavit budou i vás. Pokud jste totiž měli rádi Scary Movie, parodii Fifty Shades of Black budete milovat.

Marlon Wayans je pro fanoušky komedií velmi známý. Nakonec, je známý snad celému filmovému světu, neboť natočil tři díly Scary Movie, které jsou dosud považovány za ty nejlepší. Mladší z dvojice bratrů Wayansových (jeho bratr se jmenuje Shawn a v Scary Movie hrál Raye) se i v posledních letech věnoval parodiím, když natočil dva díly Haunted House, které jako komedie vcelku obstály. Tentokrát se ale pustil do něčeho obrovského. Spolu s režisérem Michaelem Tiddesem (oba díly Pár nenormálních aktivit - Haunted House) a scenáristou Rickem Alvarezem (také oba díly Haunted House) se totiž rozhodl parodovat Padesát odstínů šedi, které si o to ale, přiznejme si, vyloženě říkaly. Wayans se sám podílel na scénáři, což je patrné již z prvního traileru, nad kterým jsem se upřímně zasmál a jaksi oživil naději, že na tento film zajdu do kina.

Parodovat se bude mnohé, kromě Fifty Shades of Grey přijde na řadu i Magic Mike, Kim Kardashian a určitě i mnohé další. Jak se první trailer líbí vám? Fifty Shades of Black uvidíme v kinech na Slovensku 4. února, u nás se tak stane o týden dříve. Tak, dámy a slečny, před 9 měsíci jsme vám udělali pěkný Valentýn, teď je řada na vás. Rozhodně to nebude horší než původní film.

Tvůrci Scary Movie v prvním traileru nové komedie parodují Padesát odstínů šedi či Kim Kardashian
Domů
Sdílet
Diskuse