Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2016 11:13
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Svůdně se pohybující Kendall Jenner slaví návrat značky Calvin Klein k plavkám v krátkém videu

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Kendall Jenner, Calvin Klein a magazín LOVE spojují své síly ve formě krátkého svůdného videa s tmavovlasou modelkou v hlavní roli.

Aktuálně velmi žádaná Kendall Jenner má, jak už jistě víš, se značkou Calvin Klein mnoho společného, protože je jednou z hlavních tváří její kampaně. Tento fakt se pravděpodobně přetavil i do jejího nejnovějšího účinkování v krátkém videu natočeném pro magazín LOVE v rámci oslav návratu zmíněného známého brandu k plavkám. 20letá Američanka předvádí na černobílých záběrech svou štíhlou postavu prostřednictvím svůdných pohybů, které jistě učarují hlavně pánské části publika. S oblečením to také příliš nepřehnala, kromě spodního prádla od CK má na sobě v jistých momentech ještě kousky z kolekce Calvin Klein Jeans, ale rychle uhodneš, co převažuje. Video, které tě ani po pár zhlédnutích neurazí, je doplněno energickou taneční hudbou pomáhající naplnit tématiku bazénové party. Bez dalšího zdržování si ho společně se půvabnou Kendall vychutnej níže.

Domů
Sdílet
Diskuse