Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. března 2016 21:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Facebook Messenger odhaluje skrytou návykovou hru. Jedná se o basketbal, který se postará o tvůj volný čas

TECH
Uložit Uložené

Jak to již u těchto her bývá, základem je jednoduchý princip.

Facebook Messenger patří mezi nejvíce používané aplikace vůbec. Nástroj sloužící primárně na komunikaci mezi lidmi však již od minulého roku obsahuje například i možnost zahrát si mezi četujúcimi šachy. Stačí napsat „@FBChess“ a můžeš začít. Nevýhodou však je, že hra není přizpůsobena dotykové obrazovce, a tak musí hráči své tahy ručně psát, což tedy není žádná výhra.
 
Opačným případem je však novinka, která přišla s posledním malým updatem aplikace. Stačí, když do chatu s přítelem pošlete emotikon basketbalového míče a po následném kliknutí na míč v chatě se mánie může začít. Dostanete se tak do ukryté hry, jejíž princip je zcela jednoduchý a jak již víme ze zkušeností, právě tyto nás baví navíc. Stačí tažením prstu trefit míč do koše. Ten se však po dosažení prvních deseti bodů začne hýbat a po dalších deseti ještě rychleji. Dále jsme se zatím nedostali. Tak co, jaký je váš rekord?

Facebook Messenger odhaluje skrytou návykovou hru. Jedná se o basketbal, který se postará o tvůj volný čas
Domů
Sdílet
Diskuse