Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2016 10:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ben Affleck je v prvním traileru pro thriller Accountant od režiséra Warrior géniem schopným zabíjet

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložit Uložené

Gavin O'Connor natočil tvrdé R o géniovi, který má sklony k násilí a porušování zákonů.

Po pár obrázcích přišlo konečně k odhalení snímku The Accountant. Pokud jste si stejně jako my mysleli, že půjde o variaci na The Big Short, asi jste po debutovém traileru trochu v šoku. Tento thriller totiž nebude jen o penězích. Od financí se pohneme k vraždám a velkým spiknutím v korporacích, kterým bude čelit Anna Kendrick a Ben Affleck coby geniální Christian Wolf. Christian pracuje pro zločinecké organizace a upravuje jim účetní knížky, pomalu si na něj ale začíná svítit oddělení pro takové nelegální případy. Smyčka se začíná utahovat více a více a počet těl narůstá. Musíme říct, že jsme mile překvapeni a také mnohem více natěšení. Kromě Afflecka a Kendrick uvidíme J. K. Simmonse, Jona Bernthala (že bychom jsme se dočkali souboje Punishera s Batmanem?), představí se ale také Jean Smart, Cynthia Adda-Robinson, Jeffrey Tambor a další.
 
Režíruje Gavin O'Connor (Warrior, Miracle, Pride and Glory) podle scénáře od Billa Dubuque (The Judge). Díky silnému násilí a nadávkám dostal The Accountant rating R. Premiéra je naplánována na 14. října, v Česku a na Slovensku si počkáme o dva týdny déle. Jaké máte dojmy z prvního traileru vy?

Domů
Sdílet
Diskuse