Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2016 10:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Harley Quinn v podání Margot Robbie má ve skutečném světě dvojnici. Lauru na některých záběrech od originálu ani nerozeznáte

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cosplay jak má být.

Kdo z návštěvníků kina, kteří se před pár týdny zašli podívat na Suicide Squad, se okamžitě nezamiloval do postavy Harley Quinn? My jsme okamžitě padli na kolena z toho, jak se herečka Margot Robbie vžila do kůže své komiksové postavy, a očividně jsme nebyli jediní. Nejdeme nyní hovořit o milionech nadržených mužů slintajících nad každým záběrem z filmu, ale o 21leté slečně jménem Laura. Pochází z daleké Austrálie a sdílí s námi všemi lásku k Harley, což ji přimělo posunout svou aktivitu ve světě cosplay o úroveň výš.
 
Uznáváme, že Laura bez make-upu a úprav nevypadá úplně jako herečka Margot Robbie, ale stačí ji nechat pár chvil o samotě a stane se z ní doslova kopie komiksové postavy Harley Quinn. Laura o ní dnes ví už snad všechno a v jejím dokonalém převlečení nechybí ani ty nejmenší detaily jako pokreslená a potetovaná stehna, srdíčko na obličeji a rtěnka roznesená pod rty. Skutečně je na některých fotografiích těžké rozlišit to, zda se člověk dívá na Margot nebo na Lauru a nám to koneckonců vůbec nevadí, protože pokud se do kostýmu Harley mohou obléknout minimálně dvě krásné slečny, my z toho máme jen a jen radost. Jsme velmi zvědaví na to, jak dopadne letošní Halloween a kolik mladých dívek sáhne právě po kostýmu bláznivé Harley, takže už na konci října se pravděpodobně můžeš připravit na nadvládu komiksových postav v ulicích měst. A nezapomeň navštívit Instagram Laury.

Domů
Sdílet
Diskuse