Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2016 0:36
Čas čtení 0:00
Marek R.

Nová rakovina fotbalu? Gesto DAB dělají hráči už i přímo během zápasu

SPORT
Uložit Uložené

Za chvíli budou hráči dabovat i před exekucí pokutového kopu.

I v dnešním fotbale existuje mnoho věcí, které mu nedělají zrovna nejlepší reklamu. Můžeme začít u samotné FIFA / UEFA, pokračovat výkony rozhodčích a stejně tak sem můžeme zařadit simulace. Například takový mecenáš Marka Hamšíka považuje za rakovinu fotbalu hráčské agenty, no a dnes tam můžeme klidně zařadit dab dance.

Proslavil ho nejvíce z fotbalistů hlavně Paul Pogba a postupně si tuto oslavu osvojili i další hráči. To je samozřejmě zcela v pořádku, vždyť každý ať si gól oslaví po svém. Ale za poslední dny se tento "fenomén" posunul na vyšší a pořádně nesnesitelnou úroveň, kdy si už člověk opravdu řekne, že něco není v pořádku. Nejdříve obletěla svět zpráva o stadionu Wembley, kde hraje anglická reprezentace. Během sportovních zápasů kamery často snímají přítomné fanoušky, populární jsou například Kiss Cams, ale na Wembley si řekli, že půjdou s dobou a přišli s Dab Cam. Úplně vážně. Fanoušci Albionu nechápali, komu přepnulo a ani se jim nedivíme.


A zahanbiť sa nedali ani hráči z Južnej Afriky, ktorí sa rozhodli, že len tak počas zápasu predvedú svoje dab skills a môžu byť radi, že proti ním nestál niekto, kto by ich dal okamžite do parády. Aký je váš názor na túto novú zábavku futbalistov?

Domů
Sdílet
Diskuse