Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2016 17:42
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Skateboardový film Skate of Mind II bude exkluzivně dostupý online, a to po 24 hodin. Nezmeškej svoji šanci zhlédnout skvělé dobrodružství

SPORT
Uložit Uložené

Druhý díl cestovně zaměřeného skateboardového dokumentu už je nějakou tu dobu venku, ale zatím objíždí jen české a slovenské kinosály. Ty máš však nyní možnost podívat se na něj v pohodlí domova.

Maxim Habanec pustil v polovině října do světa druhou řadu série Skate of Mind. Čtyřicetiminutový film již měli možnost zhlédnout fanoušci v Praze, Pardubicích, Brně, Bratislavě a Košicích, kde naplnil kinosály. Ti, co se nedostali na premiéru do kin, mají teď unikátní šanci zhlédnout film online v průběhu 24 hodin, počínaje 18. hodinou 26. října.

Druhá série cestovně sportovního projektu Skate of Mind přináší nový koncept ve formě prvního Skate of Mind filmu. O vizuální stránku filmu se opět postaral Martin „Flash“ Štembera. Maxim Habanec nepřestává lovit ty nejlepší spoty k ježdění, proto je také ve svém druhém díle se svými přáteli vyrazil hledat například do Moskvy, Taipei nebo Bangkoku. Společnost Maxovi na cestách dělali top rideři z celého světa včetně Alexe Mizurova, Jirky Hronka, Egora Kaldikova, Kyla Ke a Maxe Kruglova. Kromě ježdění na nejzajímavějších světových lokací, přináší snímek i jedinečný pohled na životní styl a cestovaní kolem skateboardingu.

Skateboardový film Skate of Mind II bude exkluzivně dostupý online, a to po 24 hodin. Nezmeškej svoji šanci zhlédnout skvělé dobrodružství

Celý film exkluzivně na 24 hodin nalezneš na webu redbull.cz/skateofmind2, a to ve středu 26. října od 18.00 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse