Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2016 23:43
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

O čem bude nové dobrodružství Lary Croft v rebootu Tomb Raider s Aliciou Vikander?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Graham King odhaluje první kousky z přísně střeženého projektu.

To, že se kutí nový Tomb Raider, není žádná novinka. Zatím však byli tvůrci co se týče informací o novém dobrodružství Lary Croft velmi skoupí. Chvíli se spekulovalo, že by si sexy archeoložku mohla zahrát Daisy Ridley (Star Wars: The Force Awakens), nakonec však volba padla na oscarovou Aliciu Vikander (The Danish Girl). Producent Graham King nyní vnesl do připravovaného filmu trochu více světla. Na co se tedy můžeme těšit?

O čem bude nové dobrodružství Lary Croft v rebootu Tomb Raider s Aliciou Vikander?
Zdroj: Crystal Dynamics

Děj rebootu nebude podle všeho založen ani na jedné ze dvou her, které vyšly v posledních letech. Dostaneme tedy zcela nový příběh. V němž by mělo dostat větší slovo hlavně Lařino pátrání po zmizelém otci. „Vlastně se tím vracíme ke kořenům celého příběhu,“ objasnil King. „V hlavní roli máme mladou Laru Croft, která se snaží zjistit, zda její otec žije. Je to velmi emocionální prvek a myslím, že právě to na příběhu Aliciu nejvíce zaujalo. Máme skvělý štáb a skvělého režiséra, takže si myslím, že práce na tomto filmu bude opravdu zábava.“

Lařin otec - Richard James Croft - hrál nezanedbatelnou roli v mnoha Tom Raider videohrách a ve filmu z roku 2001 si ho zahrál Jon Voight. Kdo si ho střihne v nové adaptaci je zatím záhadou. Nového Tomb Raidera bude režírovat Roar Uthaug (The Wave) a na příběhu makají i scénáristé Iron Mana, Glee nebo Children of Men. Warner Bros. plánuje se slavnou archeoložkou rovnou celou trilogii, doufejme tedy, že se první film podaří více, než výplachy s Angelinou Jolie. Premiéra je naplánována na rok 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse