Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2016 13:00
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Justin Bieber uštědřil dotěrnému fanouškovi pořádný úder do obličeje. Zakrvácený chlapík nechápal, co se mu to vlastně stalo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Justin to vyřešil ručně i stručně.

Světová pěvecká hvězda Justin Bieber se v posledních dnech nacházela ve španělské Barceloně. Mimo jiné si Justin stihl zatrénovat s hvězdami FC Barcelona, ​​avšak na internetu se objevilo i video od amerického bulváru TMZ zachycující Justina směřujícího na koncert v černé limuzíně. Aby mohl zpěvák pozdravit čekající fanoušky, nechal si otevřené okénko a víc nepotřeboval jeden z fanoušků, který vzal šanci dotknout se Justina příliš vážně. Přes otevřené okno natáhl ruku a snažil se dotknout Justinovi hrudi a obličeje. Zda se mu to dostatečně povedlo, to z videa není zcela jasné, ale na druhou stranu je bez problémů vidět to, jak Justin zareagoval. Po několika sekundách totiž vyletěla jeho ruka a trefila fanouška přímo do obličeje, čímž mu způsobil menší krvácení. Na jednu stranu to zpěvák mohl vyřešit i méně tvrdě, ale zároveň rozumíme jeho reakci, protože nikdo nechce, aby ho cizí lidé začali jen tak osahávat. Kdoví zda se zpěvák za úder i omluví, i když by mu nebylo co vyčítat, kdyby tak neučinil.

Domů
Sdílet
Diskuse