Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2016 14:11
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ve speciálním vánočním Carpool Karaoke nemohla chybět Mariah Carey, ale překvapivě se objevily i hvězdy jako Selena Gomez nebo Adele

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vánoce přicházejí a s nimi i Mariah Carey.

James Corden překypuje v předvánočním období aktivitou. Moderátor, který za poslední rok zažil raketovou cestu za slávou ve Spojených státech amerických, si neustále do své show zve nejrelevantnější osobnosti a díky svému konceptu Carpool Karaoke již zaujal desítky milionů lidí. S blížícími se Vánocemi proto vsadil na osvědčenou kartu a do svého čtyřkolového miláčka si pozval Mariah Carey, která se prakticky celý rok drží v ústraní a středem pozornosti se stává až s příchodem svátků. Se speciálně ozdobeným vozidlem a zadními sedadly plnými dárků se James pustil do zpívání nejznámějšího vánočního hitu All I Want for Christmas Is You a kromě samotné interpretky si zavolal i další exkluzivní hosty, kteří se společně s ním naladili na vánoční notu.

Domů
Sdílet
Diskuse