Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2016 10:47
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na palubu letadla si chtěl vzít téměř třímetrového plyšového medvěda. Nedovolili mu to a internet se ihned zmobilizoval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Smutný medvěd Brodie zaujal i americkou agenturu TSA.

Internetem ve Spojených státech amerických před pár dny mírně zamával příběh obrovského opuštěného medvěda na letišti, kterého tam musel nechat cestující, protože ho s ním do letadla odmítli pustit. Americká agentura Transportation Security Administration (TSA) pečující mimo jiné i o bezpečnost na letištích smutně sedícího medvěda vyfotila a přidala na svůj instagramový účet. Většina lidí hned z fotografie došla k závěru, že medvěd musel patřit nějakému dítěti a to teď doma pláče, protože jeho medvěd nemohl cestovat s ním. Lidé TSA kritizovali za to, že dítěti pravděpodobně pokazili celé Vánoce, avšak jak se později ukázalo, medvěd nepatřil žádné ratolesti, ale známému YouTuberovi.

Click on the link in our profile to read a blog post on this subject. ***UPDATE*** After watching a YouTube video posted by the traveler, we’ve learned that he’s a popular YouTuber and this was a stunt to see if he could get the giant bear on the plane. He even made up a backstory that the bear was a gift for his girlfriend. The bear did not belong to a child. The passenger had actually bought a ticket for the bear. After the airline and TSA decided the bear was too large, the airline offered to refund the ticket and the traveler was given the option of checking the bear as checked baggage. The traveler opted not to check the bear and left it behind.*** Why does this gigantic teddy bear look so sad? He was abandoned by his owners at LAX after the airline and TSA determined that he was just too big to be screened as a carry-on and taken on the plane. It’s a good idea to check with your airline prior to traveling with overly large items as cary-ons. If you see this wayward bear strolling the streets of LA, please feel free to feed him. #TSATravelTips

Fotka zveřejněná uživatelem TSA (@tsa),


Jake Paul si před letem z Los Angeles do New Yorku řekl, že si s sebou vyzkouší vzít i téměř třímetrového plyšového medvěda. Koupil mu dokonce i vlastní letenku, takže o místo se nemusel bát, ale věděl, že projít přes bezpečnostní kontrolu a dostat medvěda do letadla nebude jednoduché. Vymyslel si dokonce i příběh o tom, jak musí medvěda dostat do New Yorku, protože jeho přítelkyně slaví narozeniny, ale po několika dlouhých minutách přesvědčování a diskutování musel svůj dárek zanechat na letišti. Když se o tom dozvěděla TSA, ihned upravila svůj příspěvek na Instagramu a napsala i blog o tom, jak je třeba uvědomit si, co všechno se v letadle dá přepravovat a co ti na letišti při kontrolách mohou vzít, aby lidé zbytečně neodlétali smutní a zklamaní. Žádné dítě nakonec Vánoce kvůli TSA zkažené nemělo a ty jsi ještě určitě prohlédni celý proces toho, jak se Jake svého nadrozměrného medvěda pokusil, i když neúspěšně, dostat do letadla. A jen tak mimochodem, medvěd samotný se jmenoval Brodie a na Instagramu již nyní existuje výzva s hashtag #freebrodie, díky které ho chtějí Jakeovi fanoušci dostat do New Yorku stůj co stůj.

Domů
Sdílet
Diskuse