Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2017 22:32
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Neuvěřitelné reflexy slovenského kamioňáka, před kterým se vynořil chodec na rychlostní silnici. Kdyby na sekundu zaváhal, dopadlo by to hůř

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dodnes se neví, co dělal chlápek přímo na silnici.

Lidé se na internetu často baví sledováním videí z ruských silnic, kde to občas vypadá jako na divokém západě. Pravda je však taková, že slovenské silnice v posledním období moc nezaostávají. Před pár lety měl chlapík vydělané, když se proháněl po okresních silnicích nepřiměřenou rychlostí, nedávno se další pán hrál na doprovod sanitky, následně se řidič sanitky přes tlampač explicitně vyjádřil k blokujícímu řidiči a nejnovější moment ze silnic našich sousedů zachytil Karol Kosec. Řidič kamionu projížděl po propojení rychlostních silnic R1 a R2 u Zvolena a dodržoval maximální povolenou rychlost v naprosté tmě, když se najednou přímo před jeho kamionem vynořil neosvětlený muž a v poslední vteřině udělal úkrok doprava. Neví se, zda šlo o sebevraha, nebo to byl opilý člověk, který se zatoulal na rychlostní komunikaci, ale Karolovi se v průběhu jedné či dvou sekund podařilo strhnout řízení doprava a muži se tak úspěšně vyhnul. Nezasáhl ho a než situaci rozdýchat, ujel více než kilometr, a tak jen muže ohlásil policejní hlídce a odebral se dále.

Domů
Sdílet
Diskuse