Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2017 18:52
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Rihanna a Azealia Banks se na internetu nešetří. Druhá jmenovaná označila Barbadosanku jako závislou na sexu a drogách

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dvě hudebnice se do sebe pustily na sociálních sítích, což vyeskalovalo až do zveřejňování telefonních čísel.

Nechceme se zde pouštět do řešení jakýchkoli politických otázek, protože na to jsou jiné weby než ten náš, ale snad každý ví, co se aktuálně děje ve Spojených státech amerických. Tamní komplikace se dotkly i mnoha hudebníků, včetně Barbadosanky Rihanny a Američanky Azealie Banks. Ty mají na celou situaci jaksi diametrálně odlišné názory, což vyústilo až do jejich konfrontace na sociálních sítích. Všechno to začalo jedním tweety RiRi, na který Azealia odpověděla dost radikálně a tvrdě. Jak ale známe Rihannu, ta se rozhodně nenechala zastrašit a se značnou dávkou sarkasmu reagovala skrz Instagram dvěma trefnými obrázky, které najdeš níže.

Podobné popichování nenechalo temperamentní Azealiu chladnou, a tak opět jednou, po neshodách s Iggy Azaleou či T.I.em, zašla za hranici normálního. Na internet se totiž rozhodla zveřejnit telefonní číslo na barbadoskou krásku (volat na něj nemusíš, pravděpodobně už nefunguje) s popisem: „Bombs away.“ Tento instagramový příspěvek sice následně smazala, ale protože existuje možnost screenshotu, zachoval se až dodnes. Rihanna, jejíž telefon tehdy zvonil asi neustále, vytáhla tedy stejné zbraně a zveřejnila číslo na svou oponentky. K němu však přiložila i screen zprávy, v níž ji Azealia označuje jako drogově a sexuálně závislou a do celé věci zatahuje i jméno Beyoncé. Odtud se příběh příliš nepohnul, avšak to se může v nejbližších dnech snadno změnit. Možná se dočkáme dalšího čísla na Riri, na které tentokrát stihneme zavolat včas. Raději bychom ale byli, kdyby se našlo smysluplné řešení.

 

Domů
Sdílet
Diskuse