Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2017 13:49
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Baby Groot je v Guardians of the Galaxy 2 dle režiséra Jamese Gunna malý zábavný hajzlík

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očividně způsobí svým kamarádům nemalé problémy.

Je to jednak z marketingových důvodů, ale velikost Groota v druhém díle Guardians of the Galaxy má i své příběhové odůvodnění, vzhledem ke konci jedničky. Neodtrhli mu ruce, téměř zahynul poté, co téměř celý shořel, takže chvíli potrvá, než ho uvidíme v plné síle. Už v první části si ho však publikum zamilovalo, což se rozhodně nezmění ani po premiéře části druhé. Baby Groot bude roztomilý malý šibal, to už víme, ale James Gunn, scénárista a režisér obou dílů, zašel trochu hlouběji. Rozhodně si s ním užijeme spoustu zábavy, na rozdíl od jeho kamarádů a kolegů, kterým občas udělá ze života peklo, což jsme již viděli v prvním traileru.

Samotný Chris Pratt si je vědom toho, že si pro sebe docela možná ukradne celý film a všechny scény, ve kterých bude, přičemž jich údajně nebude málo. Gunn prý nezná osobu, kterou by Baby Groot nebavil. Zároveň však přiznává, že je to takový malý hajzlík, na což se už určitě všichni těšíme. Nesmíme zapomínat, že jde o dítě. Pamatuje si asi všechno, ale je však poněkud hloupoučký. V každém případě, jednou se z něj znovu bude muset stát Groot, protože Vin Diesel již několik měsíců nedokáže přestat mluvit o jeho souboji s Hulkem (Vin propůjčil Grootovi hlas) v Infinity War.

Zpět
Sdílet
Diskuse