Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2017 14:53
Čas čtení 0:00
Barbora Bláhová

Božská Barbara Palvin a její svůdné křivky si podmanily písečné pláže v Karibiku

REFRESHER
Uložit Uložené

Upozornění: toto video vám může vyrazit dech, způsobit deprese a probudit ve vás nezadržitelnou touhu okamžitě odjet do Karibiku

Přenádherná a jedna z nejvíc sexy Victoria's Secret modelek všech dob Barbara Palvin novým videem opět dokazuje, že je právoplatně považována za jednu z nejkrásnějších žen této planety. Ve spolupráci se Sport Illustrated nechala rozvlnit své boky na ostrově Curacao ležícím v jižní části Karibského moře. Nové video nenechá v klidu muže ani ženy. A nejsou to ty nádherné originální plavky, které nám zvednou tepovku. Uhrančivý pohled, smyslné křivky a nádherný úsměv této maďarské krásky ji vynesly během posledních deseti let do čela světových topmodelek. Barbara, která se původně věnovala zpěvu a fotbalu (ano, je tak sexy a ještě k tomu rozumí míči), má na svém kontě módní přehlídky pro všechny návrháře, kteří ve světě módy něco znamenají. Ať už se jedná o Pradu, Vivienne Westwood či Miu Miu.

Domů
Sdílet
Diskuse