Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2017 11:48
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Julie i v 56 letech dokazuje, že věk je jen číslo a žena může být tak sexy, jak se sama cítí. Nestydí se přitom shodit všechny části oblečení

MÓDA
Uložit Uložené

Nezáleží na věku, kdy žena ví, jak je na tom.

Její skutečné jméno zní Julie, pochází z Texasu a na internetu bys ji našel pod přezdívkou The Burning Lotus. Odvážná 56letá žena se již dlouhá léta věnuje modelingu, a to až do takové míry, že ze sebe neváhá shodit všechny části oblečení a ukázat se na fotografiích tak, jak byla stvořena. Julie lidi na internetu zaujala odvážnými fotografiemi, na kterých držela v rukou svou svlečenou podprsenku a velký podíl na její popularitě mají i její zdařilá tetování táhnoucí se napříč téměř celým tělem. Julie nejraději přidává své fotografie na portálu Tumblr, kde ji pravidelně sleduje už téměř 100 tisíc lidí, a když klikneš na její Tumblr stránku, nejprve se ujisti, že se nacházíš v místnosti bez malých dětí či svého nadřízeného, ​​protože Julie se očividně nestydí. Na jejím těle bys mimo jiné našel kopu piercingů, a to i na těch nejchoulostivějších místech, ale ona si z případné kritiky těžkou hlavu nedělá. Její fotografie pro ni slouží jako inspirace a zároveň i výzva, aby se udržovala v kondici a dokázala sama sobě i lidem kolem ní, že věk je doslova jen číslo.

Domů
Sdílet
Diskuse