Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2017 23:55
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Čo ma točíš?! Slovák v drogovém opojení se na bratislavském autobusovém nádraží pokusil o vtipný útěk před městskou policí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na nebezpečné útěky je potřeba dávat si pozor.

Čas od času se na domácí síti objeví video, které se v průběhu několika dnů zařadí mezi legendy našeho skromného internetu. Nejnovějším přírůstkem do této exkluzivní kategorie se stal opojený chlapík na bratislavském autobusovém nádraží. Chlapík byl vulgární, agresivní a nechoval se tak, jak by to na veřejnosti mělo vypadat, a tak ho hlídka přišla trochu uklidnit. Po chvíli si rozhořčený muž všiml, že ho osoba stojící nedaleko natáčí, šlo o tvůrce jménem ZLÝ ZAJO, a začala sprška otázek „Čo ma točíš?!“ Prvních 40 sekund to nevypadalo nijak atraktivně, ale pak se chlapík pokusil o útěk a tento pokus by se dal zařadit mezi ty méně úspěšné. Udělal efektní, i když neefektivní kotrmelec a vyklouzl policistům z rukou, ale nakonec si ho příslušníci městské policie vzali do své péče a uzemnili ho.

Domů
Sdílet
Diskuse