Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2017 13:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Slovák natipoval zápasy za necelá 3 eura a vyhrál 300 000 eur. O sportu prý nic neví a nevěděl, že vyhrál, protože betonoval

ZAJÍMAVOSTI GOLF
Uložit Uložené

Krátce před důchodem se mu nadobro změnil život.

Hazardní hry a sázení už zničily životy tisícům Čechů a Slováků. Člověk si velmi snadno vytvoří závislost a pomalu ztrácí přehled o tom, kolik už vsadil, kolik si ještě může dovolit vsadit a kolik už prohrál. Nevíme jak na tom je tento Zvolenčan, ale jak informoval portál Aktuality.sk, díky netradiční sázce mu na bankovní účet zanedlouho přijde téměř rovných 300 tisíc eur (8 milionů korun). Starší pán ze Zvolena vsadil na čtyři zápasy, a to rovnou dvakrát, a tak celkově v sázkové společnosti utratil 2,74 eura, aby je následně proměnil na 298 405,18 eur.

Neuvěřitelné štěstí je o to bizarnější, že když se usměvavý výherce přišel se svými tikety přihlásit do sázkové společnosti, rovnou se přiznal, že o sportu téměř nic neví a ani netušil, kolik hráčů se během zápasu nachází na hřišti, protože on se věnuje karetním hrám. Výherce se pak rozpovídal o tom, že nedávno přišel o svou práci, i když mu do důchodu zbývají už jen čtyři roky, a tak mu výhra skutečně přijde vhod. O svém úspěchu hodnou chvíli ani netušil, protože betonoval na brigádě a dozvěděl se o ní až od kamarádů. Prý chce nyní část peněz investovat do luxusního Mercedesu, což byl jeho obrovský celoživotní sen, a my jen doufáme, že je neztratí stejně rychle, jak je i získal.

Slovák natipoval zápasy za necelá 3 eura a vyhrál 300 000 eur. O sportu prý nic neví a nevěděl, že vyhrál, protože betonoval
Zdroj: Niké
Domů
Sdílet
Diskuse