Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 18:33
Čas čtení 0:00
Marek R.

Z letadla vystoupil jeden pasažér navíc. Na jeho palubě se během letu ve výšce několika kilometrů podařil bezproblémový porod

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kadiju se v budoucnu bude určitě chlubit tím, jak se dostal na náš svět.

Přinést na tento svět dítě je jeden z nejkrásnějších momentů v životě každé ženy a Nafi Diaby na svůj porod už vůbec nezapomene. Vždyť kdo se může pochlubit tím, že přivedl dítě na svět přímo na palubě letadla během letu ve výšce několik kilometrů nad zemským povrchem?
 
Tento krásný moment se udál během letu z Conakry (Guinea) do Ouagadougou (Burkina Faso) aerolinky Turkish Airlines a pomáhal každý, kdo mohl, i když logicky na to neměl trénink. Podmínky tedy nebyly určitě zrovna nejlepší, byl stísněný prostor či žádné soukromí, ale všechny tyto problémy se musely překonat a naštěstí vše dopadlo v naprostém pořádku. Možná za to může i fakt, že právě Turiskh Airlines se 6 let po sobě staly nejlepší evropskou aerolinkou. V obrovské výšce se tak dostal na svět malý Kadiju, který se v budoucnu bude určitě chlubit tím, jak se dostal na náš svět.

Domů
Sdílet
Diskuse