Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2017 10:46
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Holčička se ráno probudila s 2,5metrovou krajtou zakousnutou do její ruky. V Austrálii se příroda nemazlí ani s nejmenšími

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Probuzení, jaké by nikdo z nás nechtěl zažít.

V Austrálii si hadi nevybírají své oběti podle toho, kolik mají let a zaútočí na kohokoliv, kdo se jim dostane do cesty. Samozřejmě trochu zveličuje, ale příběh malé 9leté Gabby Pettigrew by zřejmě vyděsil každého člověka, kterému se hadi hnusí a bojí se jich. Gabby se se svým otcem před pár dny vydala kempovat na ostrov Moreton Island v australském Queenslandu a všechno probíhalo skvěle až do momentu, kdy se Gabby ráno probudila a na její ruce byla ovinuta až 2,5metrová krajta.
 
Holčička nevědělo, co si má v prvním okamžiku počít, a tak jen začala prosit svého otce o pomoc. On se naštěstí rychle probral a i když se jeho dcera dlouho snažila hada zbavit, vůbec to nepomáhalo a dlouhá krajta se ještě rozhodla kousnout ji, což otce přimělo jednat. Nevěděl, co dělat, a tak hadovi chytil čelisti a snažil se je oddělit dostatečně na to, aby jeho dcera mohla odtáhnout ruku, což vyvrcholilo ještě hlubším kousnutím a ještě zuby zaseknutými v otcově ruce. Krajta nebyla naštěstí jedovatá a její pokousání nezpůsobilo žádné větší komplikace, avšak malá Gabby zřejmě tak brzy kempovat znovu nebude. My teď přemýšlíme už jen nad tím, zda její příjmení Pettigrew nemělo něco společného se světem Harryho Pottera a hadem Temného pána, který v něm vystupoval.

Domů
Sdílet
Diskuse