Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2017 19:13
Čas čtení 0:00
Marek R.

Balotelli se baví fotbalem. Provokoval soupeře kličkami, ten mu to vrátil bodyčkem

SPORT
Uložit Uložené

Svébytný typ fotbalisty, kterého musíte milovat.

Kvůli fantastické cestě Monaca v Lize mistrů se jaksi odvrátila pozornost od další senzace z League 1, konkrétně týmu z Nice. Třetí místo v soutěži a hlavně neskutečná domácí forma (porazili PSG i Monaco) znamenají, že si zahrají pravděpodobně kvalifikaci Ligy mistrů (stále mohou i poskočit v tabulce) a jednou z opor týmu je i Mario Balotelli.
 
Tomu se předpověděla obrovská budoucnost, ale všichni víme, kde je zakopaný pes a proč Mario stále nepatří mezi tu úplně nejlepší útočící špičku. Přesto ve francouzském Nice chytil druhý dech, což mu asi většina fanoušků přeje, protože je to opravdu svébytný typ fotbalisty, který dokáže neustále něčím překvapit a i pobavit. Ve včerejším zápase proti PSG, který domácí vyhráli 3:1, se předvedl jedním gólem, ale kromě toho brnkal hráčům soupeře i pořádně na nervy. Kličky, jejichž jediným cílem bylo vyprovokovat protihráče, mu nakonec vyšly přesně podle plánů a bylo jasné, že jeho taktika přinesla ovoce. Meunier sice dokázal udržet emoce, ale jeho kolega Matuidi uštědřil Balovi bodyček a bylo jasné, že PSG snese výsledek velmi těžko. I proto nakonec zápas skončili s dvěma červenými kartami, za Zidanovu hlavičku v podání Motty a pozdní skluz Di Maria.

Domů
Sdílet
Diskuse