Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2017 14:36
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Fotbalová simulace z Maďarska, jakou jsi možná ještě nikdy neviděl. Po jemném kontaktu to vypadalo, jako kdyby hráč ztratil obě nohy

SPORT
Uložit Uložené

Srb Danko Lazovič svým hereckým výkonem nepřesvědčil nikoho.

Není jednoduché být fotbalistou ve světě, kde každý druhý hráč simuluje. Není vůbec jednoduché být ani rozhodčím, protože jedno rozhodnutí může znamenat hráčovo vyloučení za simulaci, ale i tvrdé zranění. V případě Danka Lazoviče z maďarského Videotonu Fehérvár nešlo o žádné zranění, ale o trapnou simulaci, jenže podobné divadlo si možná ještě nikdy neviděl. Danko se dostal do jemného kontaktu s nohou svého protihráče a pak najednou odletěl alespoň tři metry od místa incidentu a začal se na trávníku svíjet tak, jakoby si přivodil otevřenou zlomeninu obou nohou a nemohl by se už ani postavit. Za své ubohé divadlo sice nedostal ani žlutou kartu, ale i tak mu to karma vrátila, protože jeho protivníci zanedlouho vstřelili gól a nakonec se díky němu stali i mistry maďarské ligy, takže Danko bude moci ještě dlouho přemýšlet nad tím, jestli se mu válet po zemi vyplatilo.

Domů
Sdílet
Diskuse