Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2017 12:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Exkluzivní joint za 420 dolarů. Nejluxusnější obchod s marihuanou v USA zákazníkům nabízí produkty z jejich nejkrásnějších snů

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

První prémiová marihuanová značka na světě.

Návštěva amerického státu Washington se pro velké množství lidí neobejde bez toho, aby si na vlastní kůži vyzkoušeli koupi legální marihuany v jedné z mnoha licencovaných prodejnách po celém státě. Obyvatelé Washingtonu odhlasovali legalizaci marihuany ještě v roce 2012, po čemž přišel rozsáhlý zákon, a tak si nyní může člověk bez strachu ze zákona přenášet v kapsách až 28 gramů vysušené marihuany.

Začátek distribuce a prodeje marihuany ve Washingtonu přinesl komplikace, stížnosti a úpravy, ale nakonec byly právní předpisy upraveny ke spokojenosti většiny obyvatel. Pokud se však člověk ve Washingtonu chce potěšit marihuanou a jeho bankovní konto mu to dovoluje, pak by měl zajít na návštěvu do nejluxusnějšího obchodu s marihuanou v celých Spojených států amerických. Jmenuje se Diego Pellicer, jeho majitel má jen 23 let a lidé nevěří vlastním očím, když poprvé projdou přes jeho vstupní dveře.

Prodejna Diego Pellicer obsahuje vše, co by si pravý milovník marihuany mohl představovat. Samotný majitel vtipkuje, že by chtěl zažít situaci, v níž si zákazník něco přeje a on mu řekne, že to momentálně není dostupné, protože zatím se mu to ještě nestalo. V interiéru dominují vitríny a prémiové materiály, avšak kromě materiálů je prémiová i samotná marihuana. Pokud má návštěvník dostatečně hluboké kapsy, pak se mu zřejmě zalíbí exkluzivní joint za 420 dolarů, ale pokud si chce připlatit za větší množství, přičemž si pak musí dávat pozor na zákon, není to v obchodě žádný problém. V minulosti se tam dokonce prodal joint i za více než 3000 dolarů a díky nejvyšší kvalitě a rozsáhlému portfoliu se obchod Diego Pellicer staví do první pozice prémiové marihuanové značky na světě. Všichni jsou v obchodě vítáni, pokud už tedy stihli oslavit 21. narozeniny, ale pokud nebudeš ochoten utratit 4 dolary za předpřipravený joint, pak ho raději obejdi.

Domů
Sdílet
Diskuse