Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2017 19:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Svobodná matka už 3 roky nenakupuje maso, protože začala lovit zvířata v divočině

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lisa Taylor své zabíjení popisuje jako humánní.

Nakupování masných výrobků ze supermarketů představuje pro hromadu lidi morální problém. Svobodná matka Lisa Taylor si přibližně před třemi lety uvědomila, že život její rodiny by mohl vypadat úplně jinak, kdyby se naučila lovit zvířata a nemusela by kvůli jídlu chodit neustále do supermarketu. Zpočátku ji zajímalo jen ochutnávání masa jednotlivých divokých zvířat, ale nakonec se do lovení pustila naplno. Momentálně mezi její speciality patří jeleni, divočáci, králíci, ale dokonce i lišky, které však zabíjí kvůli tomu, aby ochránila zvířata na obrovské farmě, kde se i ona stará o jejich bezpečnost.
 
Její rodina a přátelé mají nejraději jelení maso a Lisa si pochvaluje i samotný průběh lovu, protože se musela naučit potřebné kroky a nyní ji naplňuje hrdostí, když jelena konečně zastřelí. Chlubí se i tím, že její zabíjení je mimořádně humánní, protože zvířata nijak netrpí a ona sama si je ještě i naporcuje a připraví, takže oproti zvířatům ze supermarketu, která prožila ubohý život mezi tisíci vlastních kolegů, její zvířata žijí úžasný život. Se svým životem se neváhá pochlubit také na Facebooku, takže pokud bys chtěl vidět její trofeje, určitě klikej na stránku Lisa's Shooting & Hunting Experience, kde se již objevila i hromada kritiky.

Domů
Sdílet
Diskuse