Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2017 13:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lauren přišla o ruku, ale díky svým vtipům se stala hvězdou Tinderu. Slečna se vůbec nebere vážně a dělá si srandu sama ze sebe

ZAJÍMAVOSTI TINDER
Uložit Uložené

Mladá slečna si kvůli nehodě nenechala vzít chuť do života.

Lauren měla jen 20 let, když při nehodě na skútru přišla o svou pravou horní končetinu. Dívka neodhadla rychlost, kterou si může dovolit jet a po pádu nešťastně trefila dopravní značku. Život jí zachránil policista nacházející se nedaleko místa nehody, a i když si v první chvíli myslela, že umírá, on ji ujistil, že přežije a má zůstat silná. Lauren sice při nárazu přišla o svou pravou ruku a na několik měsíců po nehodě upadla do deprese, avšak nakonec si z chybějící ruky začala sama utahovat a dostalo ji to nečekaně až na portál Reddit, kde si její profil na Tinderu zhlédly statisíce lidí.

Nedávno se rozhodla vytvořit si účet na Tinderu a byla v té chvíli dost opilá, takže při zadávání svého zaměstnání či popisu dost improvizovala. Jako práci nejdříve uvedla „arms dealer“, což v českém překladu nedává smysl, ale v angličtině slovo arms znamená ruce a zároveň i zbraně. Nezapomněla si připsat i vlastní hodnocení, přičemž své tváři dala 10 bodů z 10, tělu 9 z 10, osobnosti 20 z 10 a rukám zase 1 z 2. Právě díky vtipnému popisu si jí na Tinderu všiml náhodný chlápek a netrvalo dlouho, než se z ní stala menší internetová hvězda. Za svůj životní postoj si zaslouží velké uznání.




Domů
Sdílet
Diskuse