Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2017 13:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šaman tvrdil, že umí ovládat krokodýly. Po skoku do jezera ho hned stáhli pod hladinu a zabili

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Indonésii ho šamanské schopnosti zradily.

Indonéský šaman by si klidně mohl přijít přebrat Darwinovu cenu za rok 2017 i bez toho, aby skončil prosinec. Odvážný šaman Suprianto se před pár dny dozvěděl o tom, že v místním jezeře zaútočili krokodýlové na muže jménem Arjuna a jeho příbuzní by ho rádi pohřbili. Šaman se výzvy nezalekl a všechny kolem přesvědčil, že díky svým nadpřirozeným schopnostem mu krokodýlové neublíží a během pár minut lokalizuje tělo zmizelého muže.

Není známo, zda mu někdo před skokem do jezera plného krokodýlů řekl, že i přes jeho šamanské schopnosti je to hloupý nápad, ale Suprianto vešel do jezera a po několika sekundách ho všechny šamanské síly zradily. Nepříjemné video zachycuje Suprianta během toho, jak chvíli plaval na hladině jezera a vykřikoval různá zaklínadla, avšak netrvalo dlouho a šamana si krokodýli podali a stáhli ho pod hladinu. Místní policie nakonec vytáhla z vody oba mrtvé muže a místní obyvatelé se snad poučili, že šaman možná nebyl tak nadpřirozený, jak o sobě tvrdil.  

Domů
Sdílet
Diskuse