Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2017 19:10
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Apple zpřístupnilo aktualizaci na iOS 11. iPhony a iPady tak získají mnoho novinek a vylepšení

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Připravte si místo, balíček by měl být celkem objemný.

Kalifornský gigant nám běhen minulého týdne předvedl mnoho novinek, včetně pokročilého smartphonu iPhone X. Krom toho jsme se ale dozvěděli i to, kdy se může veřejnost těšit na zpřístupnění další velké aktualizace operačního systému iOS, která nese číselné označení 11.

Společnost Apple tak před celým světem prozradila, že významný okamžik nastane přesně za týden po velkolepém představení nového hardwaru. A jelikož je 19. září, nekonečné čekání dnes večer nadobro skončí.

V průběhu dneška (kolem sedmé večer) by tak měl být obsáhlejší aktualizační balíček k dispozici pro každého, kdo vlastní některé z podporovaných zařízení. Seznam najdeš v našem starším článku, kde jsou krom jiného uvedeny i očekávané softwarové novinky nebo vylepšení. Před instalací si samozřejmě nezapomeň udělat zálohu dat, protože se může velmi rychle stát, že o ně v případě problému přijdeš.

Domů
Sdílet
Diskuse