Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2017 v 15:03
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Hravý psychopat Jigsaw ze série Saw přichází v 8. části kultovní hororové série dokončit své mistrovské dílo. Zahrajete si s ním?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jigsaw nás přijde strašit už tento měsíc.

Hororová série Saw, kterou brilantně odstartoval James Wan v roce 2004, se dočká osmého přírůstku. Jigsaw alias John Kramer (Tobin Bell) je deset let po smrti a všichni tedy mohou klidně spát. Nebo ne? Začínají se objevovat zohavená těla a všechny stopy směřují právě k našemu sadistickému psychopatovi, který si rád hraje.

O nový zářez se postarala dvojice Michael a Peter Spierigovi, na scénáři spolupracovali i ověření Leigh Whannell (napsal první tři díly Saw i sérii Insidious) a James Wan. Kromě Bella se představí i William R. Phillips, Josh Scott Bentley, Hannah Emily Anderson, Laura Vandervoort, Callum Keith Rennie a Matt Passmore. Do českých kin snímek dorazí 26. října 2017.

 

Domů
Sdílet
Diskuse