Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2017 10:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muže zatkli v McDonald's poté, co si koupil pohár vody a naplnil ho limonádou. Manažer nahlásil krádež a policisté chlapíka zpacifikovali

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cody si chtěl zahrát na rebela, ale svůj čin si nepromyslel.

Nejstarší trik v prodejnách rychlého občerstvení spočívá v tom, že si člověk místo dražší limonády objedná obyčejný pohár vody a pak si do něj načepuje cokoliv, po čem jeho srdce touží. Samozřejmě, nejde o zcela spravedlivou situaci, protože technicky provozovnu okrádáš, ale pokud se ti to podaří, pak piješ zdarma. Na trik však v McDonald's doplatil Cody Morris v americkém státě Arkansas, který se se svými třemi kamarády vydal na drive-thru výlet, aby si ke svému jídlu objednali i tři poháry čisté vody.
 
Po chvíli auto zaparkovali na parkovišti, vodu vylili do trávy a vydali se dovnitř, aby si načepovali limonádu podle vlastní chuti. Naneštěstí pro ně, zaměstnanci je u zařízení s nápoji poznali a upozornili je na to, aby poháry nechali na místě a z prodejny odešli. Dva z kamarádů výzvu poslechli, ale Cody si zahrál na rebela a s pohárem odešel zpět do auta. Manažer McDonald's proto zavolal policii a postavil se za Codyho auto, aby mu zabránil odjet, po čemž do něj chlapec narazil a ujel. Policisté ho zanedlouho zatkli u nedalekého baru a obvinili ho z trestného činu krádeže, takže nevinný výlet do McDonald's skončí u soudu.


Domů
Sdílet
Diskuse