Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. října 2017 19:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

„To neuděláš!“ Nejhloupější hecování na Facebooku je plné nahoty a šílených činů, které hraničí se zločiny

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Člověku se u některých videích až rozum zastavuje.

Na internetu v současnosti můžeš prorazit díky jakémukoli nápadu, který na první pohled vypadá hloupě. Mohl by o tom vyprávět i Jackson O'Doherty, který se svým kamarádem Shammim už nějaký ten pátek tvoří vtipná videa zejména na Facebooku, ale středem pozornosti se stala až díky sérii s názvem „You won’t do it!“.
 
V praxi jde o obyčejné kamarádské hecování, přičemž jednotlivé výzvy jsou pořádně přitažené za vlasy, a ať už jeden druhého vyhecuje k tomu, aby si v restauraci vylil polévku na hlavu, nebo začal zcela nahý boxovat do vzduchu pod nápisem Hollywood, oba jsou ochotni ztrapnit se. Při pohledu na jejich činy ti musí být jasné, že několik z nich hraničí se zločiny, avšak dnes jsou lidé kvůli internetové slávě schopni udělat prakticky cokoliv a pokud bys o tom potřeboval nejlepší důkaz, jednoduše navštiv Jacksonovu stránku na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse