Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2017 18:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Do jamek golfového hřiště se neznámý muž vyprazdňuje již 10 let. Téměř každý den zanechá majiteli hnědý pozdrav

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prestižní norské golfové hřiště téměř každý den značkuje záhadný muž.

Není to správné, ale člověk může močit v keřích nebo krkat na ulici. To vše se dá překousnout, ale všude jsou hranice, které je třeba dodržovat, ale bohužel záhadný muž, který pravidelně defekuje na jednom z nejprestižnějších golfových hřišť, je zřejmě nezná. Již více než deset let si Nor jménem Kenneth Tennfjord stěžuje na muže, který mu své hnědé pozdravy zanechává přímo na jeho golfovém hřišti ve městě Stavanger.

Do jamek golfového hřiště se neznámý muž vyprazdňuje již 10 let. Téměř každý den zanechá majiteli hnědý pozdrav
Zdroj: Public Domain Pictures

Muže zatím nikdo neviděl, při svých činech je tedy opatrný, informuje portál Vice v rozhovoru se samotným majitelem golfového hřiště. Pohlaví se předpokládá na základě velikosti exkrementů. Záhadná entita má vytyčených několik golfových jamek, do kterých se vyprázdní a následně zmizí. Takto to probíhá téměř každý pracovní den. Samozřejmě se určitě ptáš, proč s tím majitel golfového hřiště něco neudělá. Ve skutečnosti však byly nedaleko oblíbených golfových jamek postavené silné reflektory, které by měly muže odradit a vytvořit dojem, že je místo monitorované kamerami. Záhadná postava však reflektory vypojila ze zástrčky a následně šla vykonat svou každodenní práci.
 
Nikdo netuší, kdo by za těmito činy mohl už deset let stát, ale pravděpodobně jde o osobu s mentálními problémy, tvrdí Tennfjord. Také by mohlo jít o někoho, kdo z jakéhosi záhadného důvodu nenávidí golf, ale své emoce nedokáže vyjádřit slovy nebo normálními činy. O "banditovi" víme jen to, že na místo vždy přijíždí kolem, protože zanechává stopy. Odjíždí a přijíždí ze stejného směru. Vše se děje velmi časně ráno a majitel golfového hřiště si tak musí přivstat a vše uklidit.

Domů
Sdílet
Diskuse