Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 10:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ruská firma pronajímá soukromé letadlo, aby si v něm lidé mohli zapózovat na Instagram. Iluze luxusního života přilákala mnohé

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Žít si na vysoké noze se dá alespoň na Instagramu.

Stát se slavným člověkem na Instagramu v dnešní době skutečně nevyžaduje žádnou nadprůměrnou inteligenci a stačí pár desítek lákavých fotografií na to, aby se ti na profil nahrnuly stovky tisíce lidí. Pokud ale nejsi dostatečně kreativní, pak se můžeš vydat do Ruska, kde začala působit společnost Private Jet Studio a její podnikatelská činnost je velmi fascinující. Firma nabízí potenciálním internetovým hvězdám možnost pronajmout si na dvě hodiny zaparkované soukromé letadlo i s vlastním fotografem za 244 dolarů, nebo 191 dolarů bez fotografa, a během svého času se s luxusním strojem můžeš fotit jakkoli se ti zachce.
 
Vytváření iluze dokonalého luxusního života proto ještě nikdy nebylo jednodušší a společnost si uvědomuje důležitost instagramové popularity natolik, že svým zákazníkům nabízí možnost připlatit si i za celý tým stylistů a kadeřníků, díky kterým budou tvé fotografie vypadat jako z módního časopisu. Při tvé následující cestě do Ruska se proto určitě zastav i na letišti a přesvědč všechny, že jsi nevyužil levnou letenku z Prahy, ale převáželi tě rovnou v soukromém tryskáči.

Domů
Sdílet
Diskuse