Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 11:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay ztrácí při hodnocení amatérských jídel fanoušků na Twitteru jakékoliv zábrany. Svou upřímností nešetří nikoho

ZAJÍMAVOSTI TWITTER
Uložit Uložené

Lidé mu na Twitteru posílají opravdu kdeco.

Světoznámý kuchař Gordon Ramsay uspěl nejen díky svým kulinářským schopnostem, ale také díky skvělému smyslu pro humor a upřímnosti. Gordon si nikdy nebral servítky, a tak vždy zhodnotil jakékoliv jídla a restaurace přesně tak, jak si právě myslel, což mu vyneslo velkou fanouškovskou základnu. Právě jeho fanoušci mu často na Twitteru posílají své vlastní kulinářské výtvory s žádostmi o to, aby je ohodnotil.

I když Gordon samozřejmě nemůže všechen svůj čas strávit na internetu, občas si sedne za Twitter a pár jídel ohodnotí, avšak většinou nejde o pochvalná slova, na která by mohli být fanoušci hrdí. Gordon umí být pořádně tvrdý, ale na druhé straně, pokud se mu pokrm zamlouvá, dokáže rozdat i pochvalu. Občas se ho fanoušci snaží i nachytat jídly z jeho vlastních restaurací, ale Gordon si zatím dává pozor na to, aby vlastní jídla neoznačil za úplný odpad. Příště mu můžeš fotografii poslat i ty a uvidíš, zda se při pohledu na ni nezhrozí.

Domů
Sdílet
Diskuse