Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2017 v 13:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nový dům vybalíš, poskládáš za 6 hodin a hned se můžeš nastěhovat. Lákavý příbytek od italského výrobce přitom ani moc nestojí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vlastní bydlení, které je navíc odolné vůči zemětřesením.

Investice do vlastního bydlení bývá většinou příliš finančně nákladná. Zejména mladí lidé volí často volbu pronájmu, nebo si odvážnější jednotlivci vezmou rovnou hypotéku přesahující 2 miliony korun, jenže na internetu je momentálně populární nová alternativa. Za slušných 700 000 korun eur si momentálně můžeš koupit dům, který jednoduše vybalíš na místě, kde chceš, aby stál a následně se začínáš stěhovat do hotového příbytku během neuvěřitelných 6 hodin. Speciální dům s názvem M.A.Di Home se hromadně vyrábí v italské fabrice, přičemž je následně celý přesunut do kamionu, který ho odveze na místo podle potřeby a tam ti ho už mimořádně rychle postaví. Na jeho stavbu dokonce stačí pouze tři lidé, můžeš si nechat jeho dispozice navrhnout přesně podle vlastní potřeby a od objednání do doručení a bydlení uběhne pouze 60 dní.

I když dům velikostí nijak neohromí, protože je jeho rozloha pouze 27 metrů čtverečních, společnost nabízí i větší verzi s rozlohou 84 metrů čtverečních, ovšem za tu si už připlatíte, protože stojí přibližně 2 miliony. V každém základním modelu najdeš koupelnu, přípravu na kuchyni a ostatní části domu si můžeš přizpůsobit podle svých představ. Dům se chlubí i tím, že dokáže odolat zemětřesením a respektuje životní prostředí, protože si na něj můžeš osadit i solární panely. A nejlepší na něm je to, že pokud tě už tvůj současný pozemek přestane bavit, jednoduše svůj dům sbalíš a postavíš ho někde jinde.



Domů
Sdílet
Diskuse