Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2017 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego vydává album Precedens! Zároveň zveřejňuje nový song a prozrazuje, že na albu najdeme HAHA Crew, Rytmuse, Cristovaa a další

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Je tu den, na který jsme čekali necelou dekádu. Ego spouští předobjednávky svého debutového alba.

I když si to mnozí neuvědomují, na dnešní den jsme čekali zhruba desetiletí. Každý interpret by měl v určité fázi své kariéry dospět k tomu, aby mohl vydat sólové album, které vznikne v jeho režii a bude na něm i ústřední osobností. Ego do dnešního dne vydal skutečně mnoho projektů, přičemž byly všechny opravdu úspěšné, ale nikdy se nedokopal k tomu, aby se věnoval výhradně sobě.

Tato skutečnost je bezpochyby spojena i s jeho povahou a tím, že jednoduše myslí více na všechny kolem. Nic však už nebude jako dřív, protože právě v těchto chvílích si už máš možnost Egovo debutové sólo s názvem Precedens předobjednat. Zároveň jsme se dočkali i zveřejnění coveru a tracklistingu, ze kterého se dozvídáme, že projekt obsahuje 15 skladeb a představí se na něm několik zásadních hostů včetně Rytmuse. Zajímavostí je, že jedna Egova fotka z bookletu patří legendárnímu Janu Saudkovi, ke kterému se v dnešní době dokáže dostat jen málokdo. A tak budeš po zakoupení originálu vlastnit neocenitelnou vzácnost.

Ego vydává album Precedens! Zároveň zveřejňuje nový song a prozrazuje, že na albu najdeme HAHA Crew, Rytmuse, Cristovaa a další

Aby toho nebylo málo, dočkali jsme se i plnohodnotné skladby, která přichází s videoklipem. Novinka dostává název Runway a kromě třetiny Kontrafaktu na ní hostuje i Lvcas Dope a Paulie Garand. O hudební produkci se postaral Kenny Rough a vizuál doplnili kluci z Forward Creatives. Zde je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse