Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 20:29
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Bitcoinový expert varuje před obrovským pádem kryptoměny. Dokud to jde, raději máš všechno prodat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

„Lidé, kteří investovali teprve nedávno, budou už brzy čelit obrovským ztrátám.“

Pokud patříš mezi lidi, kteří do Bitcoinu nezainvestovali, ale pravidelně závistivě sledují informace o tom, jak stále roste výš a výš, možná máš pocit, že to snad nikdy neskončí. Kryptoměnu podporuje stále více lidí a jejich zisky neustále rostou a některým z nás vydělávají slušné balíky peněz. Podle experta na kryptoměny se však už zlatý čas Bitcoinu blíží ke konci a už bys do něj nikdy neměl investovat. Anonymní expert se rozhodl nezveřejňovat svou identitu, protože mimo jiné působí i jako hacker a skrz kryptoměny si už vydělal obrovský balík peněz. Promluvil však k několika britským médiím a tvrdí, že Bitcoin je už jen obrovská past.

Nedokážu doporučit, do které kryptoměna investovat, ale chci varovat každého, kdo nezná slabiny Bitcoinu. Párkrát už spadl o téměř 90 % a jsem si jistý, že se tak brzy stane zas. Kryptoměna nejsou nekonečné piñaty, do kterých můžeš navždy mlátit a získávat peníze. Lidé, kteří investovali jen nedávno, budou brzy čelit obrovským ztrátám.

Jeho prohlášení podpořila například i bitcoinová skupina pinappleFund, která se v podstatě zaměřuje pouze na získávání peněz skrz kryptoměny: „Dosud vždy, když jsme viděli obrovský růst v hodnotě kryptoměn, došlo ke korespondujícímu úpadku.“ Proti Bitcoinu se postupně staví stále více odborníků a organizací, a tak zbývá jen sledovat, jak se vše nakonec vyvine.

Bitcoinový expert varuje před obrovským pádem kryptoměny. Dokud to jde, raději máš všechno prodat
Zdroj: bitcoin.com
Domů
Sdílet
Diskuse