Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2017 10:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Legendární Nissan 350 z Rychle a zběsile je na prodej! Tvůj může být za pětinásobek původní ceny z roku 2002

TECH
Uložit Uložené

Investice hodná jedině skalního fanouška.

Ačkoli filmová série Rychle a zběsile rozhodně nepatří mezi ty, které by pravidelně získávaly desítky ocenění, zejména v minulosti si jednotlivé díly uměly najít miliony zanícených fanoušků. Právě na ně se spoléhá současný prodejce Nissanu 350z, který se objevil přímo ve filmu Rychle a zběsile: Tokijská jízda a je jediným ze šesti použitých vozidel s dvouturbovým APS motorem, protože ostatních pět modelů disponovalo pouze základní pohonnou jednotkou. Na portálu AutoTrader se speciální filmový Nissan 350z prodává za cenu 134 222 dolarů, což je úctyhodná částka, protože základní verze konkrétního modelu se v roce 2002 pohybovala na pětkrát nižší úrovni.

V tomto případě přitom nejde o žádnou základní verzi, protože vozidlo obsahuje několik úprav nejen po vizuální, ale i po výkonnostní stránce. Nechybí mu karbonový spoiler, závodní sedadla či 19palcová kola a jeho původním majitelem byl sběratel, který Universal Pictures oslovil s nabídkou na koupi přímo po skončení natáčení a okamžitě mu bylo vyhověno. Zainvestovat přes 130 tisíc dolarů do auta používaného při natáčení Tokyo Drift sice nejsou zřejmě nejlépe použité peníze, ale pokud patříš mezi skalní fanoušky s plnou peněženkou, pak si ho můžeš v inzerátu prohlédnout na tomto odkazu.


Domů
Sdílet
Diskuse