Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2017 22:00
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

18 sportovců se svléklo, aby podpořili dobrou věc. Kalendář s nahými těly sbírá peníze na charitu

ZAJÍMAVOSTI GOLF
Uložit Uložené

Mladí lidé nemají vždy náčiní potřebné ke sportovním aktivitám a právě tento projekt se to snaží změnit.

Pokud jsme úspěšní, máme samozřejmě právo si svůj úspěch naplno užívat, ale neměli bychom zapomínat ani na ty, kteří pomoc stále potřebují. S podobnou myšlenkou útočí na city jedinečný sportovní kalendář od londýnského fotografa a biatlonistky jménem Dominika Cuda s jednoduchým názvem Sport Calendar. Dominika totiž dostala úžasný nápad, jak pomoci těm, kteří to opravdu potřebují.

Protože si uvědomuje, že zpocená těla atletů lidé na obrazovkách sportovních kanálů sledují pravidelně, uvědomila si, že by jim mohli vzdát jakýsi pomyslný hold, který by skončil v dobrých rukách. Spolu s fotografem tak přemluvila osmnáct sportovců, aby se před kamerou svlékli donaha. Všechny peníze nakonec samozřejmě putují na charitu, která podporuje mladé sportovce. Těm často chybí potřebné náčiní pro jejich aktivity a právě to touží Dominika změnit. Samotný kalendář nejsou jen holá lidská těla a vyznačené dny. Najdeš v něm například i místo pro zapisování si tréninkových plánů či přehled kalorií jednotlivých potravin.

Domů
Sdílet
Diskuse