Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2018 21:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ani bohaté dětičky z Německa se nemají špatně. Obklopené luxusem sdílejí své fotky na Instagramu

ZAJÍMAVOSTI NĚMECKO
Uložit Uložené

Miliony v autech, alkoholu nebo hodinkách nejsou pro bohaté děti ničím zvláštním.

Narodit se do té správné rodiny není jednoduché, protože genetická loterie si nevybírá. Následující mládež však měla v životě dostatek štěstí, aby se po narození ocitla v rodině, kde o peníze není nouze, a tak si dnes může po dovršení dospělosti užívat života plnými doušky. Nezáleží na tom, že většina těchto lidí nemusela v životě ani hnout prstem, aby dostala tolik peněz, kolik právě chtěla, protože samotným bohatým dětičkám nevadí nenávistné komentáře na sociálních sítích, spíše je dokonce vyhledávají.

Ačkoliv mezi nejpopulárnější profily na Instagramu patří bohaté děti z Londýna či Dubaje, kde je velmi jednoduché prezentovat svůj luxus, ani v Německu se jim nežije špatně. Německo je jedna z nejvíce prosperujících zemí v celé Evropě, a proto není divu, že v ní žije dostatek milionářů na to, aby si plody jejich práce mohly užívat i potomci. Ještě mnohem více extravagantních fotografií najdeš přímo na Instagramu, a tak se klidně nech inspirovat, nebo si jen potvrď myšlenky o tom, že peníze vydělané vlastníma rukama či hlavou jsou k nezaplacení.

Domů
Sdílet
Diskuse