Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 17:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jak vyhrát na Instagramu? Spojení marihuany a ženských těl využívají ambiciózní modelky k tomu, aby si získaly srdce tisíců fanoušků

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Marihuanové modelky si Instagram rychle oblíbil.

Sociální síť Instagram otevřela dveře do světa showbyznysu mnoha mladým i starým lidem, ale dnes je na ní mimořádně saturovaný trh, a tak není jednoduché prorazit. Sarah Jain však ve své oblasti začala pracovat už v době, kdy svět procházel velkou hospodářskou krizí a lidé si museli utahovat opasky, avšak Sarah svůj pásek místo toho vyhodila a nechala kalhoty padnout na zem.

V té době žila v Texasu a pracovala na pozici bez jakékoli perspektivy, a proto si řekla, že nastal čas změnit svůj život. Odjakživa měla velmi blízko k marihuaně, což ji inspirovalo k tomu, aby začala kombinovat právě marihuanu s modelingem. Krásná ženská těla odjakživa přitahovala obrovskou dávku pozornosti a marihuana se v té době dostávala stále více do módy, díky čemuž se Sarah zanedlouho přestěhovala do Kalifornie, kde si její nápad lidé zamilovali.

Fotografové ji začali zachycovat v různých lechtivých pózách, ale Sarah si s sebou vždy přinesla i marihuanu a trvala na tom, aby ji vyfotili i s ní. Vzešla z toho úspěšná kariéra v takzvaném marihuanovém modelingu, který spojuje dvě mimořádně populární oblasti naší společnosti, a Sarah dnes za polovinu své celkové výplaty vděčí právě zelené rostlině.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Propagací na Instagramu si vydělává na slušné živobytí a i když jsou její fotky často velmi odvážné, nikdy nenatočila porno, i když ji z toho mnozí fanoušci obviňují. Ve spojení marihuany a ženského těla sama vidí krásu a ve své kariéře plánuje pokračovat tak dlouho, jak je to jen bude možné.

Domů
Sdílet
Diskuse